Vakıfbank, kamu bankaları arasından popüler kampanyalar ile sıyrılmayı başarıyor. Ekim ayının gelmesiyle nakit ihtiyaçlarına çözüm arayan vatandaşlar Vakıfbank ile nefes alıyor. Köklü kamu bankası sadece mesaj yoluyla vatandaşlara 100 bin TL finansman sağlayacak. Enflasyonun yükseldiği bu günlerde ödemelere yetişemeyen, borçlarını derleyip toparlamak isteyen ya da farklı ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlara hemen 100 bin TL kredi verilecek.

Vakıfbank SMS Kredi Nasıl Alınır?

Vakıfbank’tan 100 bin TL kredi almak için tek bir mesaj atmak yeterli oluyor Vakıfbank, kredi başvurularını daha  hızlı yanıtlayabilmek adına SMS  başvurularını açtı. Birçok başvuran vatandaşın hesabına ödemeler yapılmaya başlandı. Bu kredinin bir diğer önemli tarafı ise hafta sonu ya da  tatil fark etmeksizin hesabınıza geçiyor olması.

Vakıfbank’tan SMS yoluyla kredi almak için aralarda boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik Numarası., ggaayyyy şeklinde doğum tarihi ve aylık gelirinizi yazarak 5724’e SMS göndermelisiniz.

Vakıfbank son zamanlarda kesenin ağzını açarak başvuran birçok vatandaşa kredi vermeye başladı. 36 aya varan vade seçeneği ile verilen kredilerin ortalama faizi %3,69 olarak açıklandı.