Son yıllarda popülerliğini git gide arttıran Fulya Öztürk iddialara göre o ilde yüzde 60 alıyor. Bu durum siyasete sıcak baktığı bilinen Öztürk’ü aday yapma konusun Ak Parti’nin iştahını kabartıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özgür Tör, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Fuat Uğur, bu akşam Cansu Canan Özgen’in sunduğu Özgür İfade programındaydı.

Yerel seçim gündeminin konuşulduğu programda sunucu Cansu Canan Özgen bombayı patlattı. Özgen birçok anket şirketinden aynı verinin geldiğini ifade ederken Fulya Öztürk isminin Hatay ili için öne çıktığını söyledi.

Fulya Öztürk yüzde 60 alıyor 

Cansu Canan Özgen, kulislerden aldığı bilgileri paylaştı. Özgen şunları söyledi: "Partiler çok yoğun bir şekilde anket yapıyorlar. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde bir isim var ki yüzde 60’ları görüyor anketlerde. Bir soruda tam olarak ‘Fulya Öztürk, Cumhur İttifakı’nın adayı olursa oy verir misiniz?’ diye soruyor. HDP ve YSP seçmeninden yüzde 40 oranında oy alıyor. Anket şirketleri diyor ki; uzun zamandır her kesimden bu kadar yüksek oy alabilen bir adayla karşılamadık"

Fulya Öztürk kimdir?

Adana’nın Seyhan İlçesinde 5 Ocak 1989 yılında dünyaya gelen Fulya Öztürk, temel eğitimini Adana’da tamamlamıştır. 2006 yılında İstanbul’a gelen Öztürk Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü bitirmiştir.

2008 yılında CNN Türk televizyonunda profesyonel iş yaşamına başlayan Öztürk kısa sürede izleyicilerin sevgisini kazandı. Aynı kanalda birçok haber ve programa imza atan Öztürk 2021 yılında Fox TV’ye geçti. ‘’Fulya İle Umudun Olsun’’ programını sunan Öztürk’ün Fox TV macerası çok uzun sürmedi. Tekrar CNN Türk ekranlarına dönen Öztürk’ün adı bugün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı olarak geçmektedir.