Nakit avans adı altında tam 9000 TL ödeme emeklilere yatırılacak. Başvurular için tüm ayrıntılar haberimizde…

EMEKLİLERE EK ÖDEME NASIL ALINIR?

kredilere-sinirlama

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından sunulan devlet destekli 9000 T nakit avans imkanından nasıl yararlanılır açıklıyoruz. Emekliler içi sunulan ek ödemeler milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Bu ek ödemeden faydalanmak için resmi başvuru yapmak gerekiyor. Başvurular genel olarak SGK’dan yapılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan yapılacak olan başvuruyu şahsen ya da online yapılabilir. Başvuru yaparken kimlik kartınızın yanında olması ve emeklilik durumunu kanıtlayan belgenizi yanınızda bulundurmayı unutmayın.

BAŞVURU AŞAMALARI NELER?

Ziraat Bankası, Halkbank ya da Vakıfbank şubelerine giderek gerekli evraklarla beraber şahsi başvuruda bulunmanız gerekir.

Eğer şubelere gitmek istemezseniz İnternet Bankacılığı üzerinden nakit avans başvurusunda bulunabilirsiniz.

Gerekli belgeleri her iki başvuru içinde hazırlayın. Bunlardan biri kimlik belgeniz diğeri ise emeklilik kartınızın hazır olması olacak. Emeklilik kimlik kartı yok ise SGK’dan emeklilik belgesi alabilirsiz.

Başvuruyu tamamladıktan sonra Banka bilgilerin doğruluğunu kabul etmesi için inceleme yapacak. Eğer yeterli bulursa nakit avanstan faydalanabileceksiniz. Ya da banka sizden ek belgeler isteyebilir.

Bilgilerinizi paylaşırken doğru ve güncel bilgi paylaşmak en önemli maddelerden biridir.

Bu aşamaları tamamladıktan sonra Devlet Bankaları 9000 Bin TL nakit avansı hesaplarınıza yatıracaktır.