THY Öğretmen İndirim Şartları

Türk Hava Yolları Kasım ayında kampanyayı şu sözlerle duyurmuştu; ‘’Yurt içi uçuşlarda öğretmenlerimize özel %20 indirim’’. Kasım 2022 tarihinde başlayan kampanya 20 Nisan 2023 tarihinde son bulacak. Ramazan Bayramı öncesi sevdikleriyle buluşmak isteyen öğretmenler, uçak bileti fırsatını değerlendirmek istiyor. Uçuşlarda ciddi bir yoğunluk oluşurken bilet fiyatlarının artması yüzde 20’lik indirimi ön plana çıkarıyor.

Kampanya detayları;

Oluşturduğunuz hesaba girin, kişisel bilgilerim kısmından T.C. kimlik numaranızı yazın,

İndirim seçenekleri menüsünden ‘’Öğretmen’’ butonuna tıklayın ve indiriminiz tanımlansın.

Bilet alırken, uçuş arama kabin ve yolcu seçimi menüsünde ‘’öğretmen’’ seçeneğini işaretleyin.

Uçuşunuzun güzergâhını belirdikten sonra yansıtılan indirimi ekranda göreceksiniz.

THY Öğretmen İndirim Şartları

Türk Hava Yolları kampanyaya dair kural ve detayları da paylaştı. Kampanya yurtiçi uçuşlarda business ve ekonomi uçuşlarında geçerli olacak. Tek yön değil gidiş dönüş bileti alabilirsiniz. Kampanya yalnızca öğretmenlere değil, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenlerin aileleri ve YÖK’e bağlı öğretim üyelerini de kapsıyor.

Üyelik kısmında kişisel bilgileriniz MEB ve YÖK tarafından otomatik çekilmektedir. Ekstra bir işlem yapmanız gerekmez. Bazı durumlarda ‘’Öğretmen’’ bilgisinin onaylanması uzun sürebilmektedir, eğer uçuş planlıyorsanız üyelik işlemlerini hemen yapmanız indirim fırsatından yararlanmanızı kolaylaştıracaktır. THY tarafından kampanyanın uzatılıp uzatılmayacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Yeni bir gelişme olursa haberimize eklenecektir.