Hemen hayata geçirilecek 15.000 TL devlet destekli ek ödemeler hesaplara yatırılıyor. Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden 36 ay vadeli devlet destekli nakit ödeme fırsatından hemen faydalanabilirler.

36 Ay Vadeli Nakit Ödeme

Bankalar başvuruları internet siteleri üzerinden alacak. Bu nakit ihtiyaçtan faydalanmak isteyen vatandaşlar Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası resmi sitelerinden başvurularını yapabilirler. Tam 15 Bin TL kadar acil nakit ihtiyacı adı altında kredi başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca vatandaşlar bankaların internet bankacılığı hizmetini de kullanarak 5 dakika bile sürmeden hesaplarında paralarını görebilirler.

Kampanyadan özellikle emekliler ve sigortalı çalışanlara daha fazla yararlanabiliyor. Ayrıca bankaların kredi politikalarına hitap eden vatandaşlara sadece 15 Bin TL değil daha fazla da kredi çıkabiliyor.

 Detaylı bilgiler ve kampanya şartları için bankaların resmi internet sitelerine başvurabilirsiniz. Bu kapsamlı kampanya ile ekonomik anlamda rahatlama sağlanırken, vatandaşlar ihtiyaçlarına uygun kredi seçenekleriyle buluşuyorlar. Meclis onayından geçen ve hızla hayata geçirilen devlet destekli acil nakit kredi kampanyası, vatandaşlara ekonomik anlamda rahatlama sağlamak adına önemli bir adım atıyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'ın sunduğu bu kampanya ile hızlı, kolay ve uygun şartlarda nakit krediye sahip olabilir, ekonomik sıkıntılara çözüm bulabilirsiniz.