Özel bankalar arasında gerek yatırımları gerekse müşteri yaklaşımları ile diğer bankalar arasından sıyrılan Akbank, hesabı olanlara müjde niteliğinde bir bildirim gönderdi. Akbank Mobil uygulamasına girerek işlem yapmak isteyenler hesaplarına kullanıma hazır 200 bin TL kredi gördü. Peki bu ne anlama geliyor? Akbank herkesin hesabına 200 bin TL ön onaylı kredi yatırıyor mu? İşte merak edilenler…

Akbank’tan 200 bin TL Bildirimi Geldi

Akbank, teknolojisini geliştirerek artık kredi başvurusu yapmadan müşterilerinin kredi puanlarını hesaplayarak kredileri doğrudan tanımlamaya başladı. Kafa karışıklığı olan müşteriler bunu şu şekilde yorumlayabilir. Banka mevcut kredi puanınıza gelirinize, hesap hareketinize ve ödeme alışkanlıklarınıza göre size ön onaylı kredi tanımlıyor. Bu gelişme binlerce Akbank müşterisine mesaj atılarak haberdar edildi. Akbank, şuanda genellikle üst limit olarak 200 bin TL kredi politikası uyguluyor. Bu kapsamda birçok müşterinin hesabında ön onaylı 200 bin TL kredi hazır hale getirildi. Nakit ihtiyacı olan, kredi arayan müşteriler o gelişmeyle birlikte rahat bir nefes aldı.

Akbank 200 Bin TL Kredi Nasıl Çekilir?

Akbank’ın müşterilerine hazır bir şekilde tanımlamış olduğu 200 bin TL krediyi çekmek çok kolay. Hemen Akbank Mobil uygulamanızı açın ve ön onaylı kredinizi çekin. Burada önemli konulardan biri ise Akbank’ın genellikle eski müşterilerine daha yüksek limitte kredi ve daha düşük faizle kredi tanımlama yapması, bu sebeple bankanın yeni müşterisi iseniz daha az kredi kullanmak durumunda kalabilirsiniz.

Akbank 200 Bin TL Kredi Faizi Ne Kadar?

Akbank 200 bin TL kredi çekebilmek için öncelikle Akbank Mobil müşterisi olmanız lazım bu aşamadan sonra, ön onaylı kredinize ulaşabilirsiniz. Akbank Mobil hesabınızın ana menüsünde direkt yer alacaktır. Akbank'ın 200 bin TL kredi için uyguladağı faiz oranı yüzde 4'ün üzerindedir.