Hayatta kalma, kıyamet senaryolarının efsane dizisi The Walking Dead 11 sezonun ardından ekranlara veda etmişti. Dizinin devamı niteliğinde olan Daryl Dixon ise yakında başlayacak. Dizi Daryl karakterinin kendisini Fransa’da bulması ve orada yaşadığı olayları konu edinecek. The Walkin Dead Darly Dixon ne zaman çıkacak, nerede ve hangi platformda yayınlanacak?

The Walking Dead Daryl Dixon Ne Zaman Çıkıyor?daryl-dixon

Geçtiğimiz yıl toplam 11 sezonun ardından final yapan efsane zombi dizisi The Walking Dead dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Daryl Dixon ile bir devam serisi yayınlayacak.

Toplam 6 bölüm sürecek Daryl Dixon bugün 10 Eylül Pazar 2023 tarihinde ABD ile eş zamanlı yayına girecek. Dizinin başrollerinde Norman Reedus, Gilbert Glenn Brown ve Clémence Poésy oynayacak. The Walking Dead dizisi her sezon ilerledikçe en sevilen karakterlerden birine dönüşen Daryl Dixon kendi rolünü oynayacak ve dizi Fransa’da geçecek. Daryl Fransa’da yaşadığı olayların ardından Amerika’ya dönmeye çalışacak. The Walking Dead dizisinden oyuncuların da karaktere destek vermesi bekleniyor.

The Walking Dead Daryl Dixon Hangi Platformda Yayınlanacak?daryl-dixon-dizisi-hangi-platformda

The Walking Dead Daryl Dixon Türkiye’de dijital platform olarak Turkcell tarafından piyasaya sürülen TV+’ta yayınlanacak.

İlk sezonu bugün yayınlanacak olan dizi şimdiden 2. sezon onayını aldı.

TV Plus+ Fiyatları Ne Kadar?

TV Plus+ yeni üyelere özel 7 günlük ücretsiz deneme hizmeti sunuyor. Eğer sonrasında devam etmek isterseniz, 59,99 TL ile aylık yıllık paket almak isterseniz aylık 39,99 TL’den anlaşma yapabilirsiniz.

Daryl Dixon Dizisi Fragman

Editör: Tugay AKSOY