2024 yılı içerisinde BİLSEM de görev almak isteyen öğretmenler için kontenjan listesi sonunda paylaşıldı. Paylaşılan o listede görev yapan kadrolu öğretmenler için ön bir bilgilendirme toplantısı yapılacağı bilgisine yer verildi. Atama takvimi içerisinde kontenjanlara göre görevlendirilecek kadrolu öğretmenlerle ön görüşme 11 ve 13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sırada başvurular var.

15 Mart tarihinde sona erecek başvurular için son çağrı yapıldı. Öğretmenlerin başvuruları onaylandıktan sonra değerlendirme komisyon tarafından yapılacak. Başvuru onayları 20 Mart tarihine kadar tamamlanacak. İl öğretmen komisyonları tarafından yapılacak değerlendirmeler 22 Mart tarihinde sona erecek ve sonuçlar paylaşılacak.

Atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

BİLSEM de öğretmen olarak görev almak isteyenler için değerlendirme sonuçları 25 Mart tarihinde sistem üzerinden öğrenilebilir. Ardından sözlü sınava hak kazananlar 5 Nisan tarihinde ilan edilecek ve 24 Nisan tarihinde sınav yerleri belli olacak.

Puanlar 8 Temmuz tarihinde paylaşılacak. Atama için tercihler ise 18 ve 22 Temmuz arasında alınacak. Sonuçlar 24 Temmuz tarihinde online platform üzerinden paylaşılacak.