Lüleburgaz'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak eğitim veren Öğretmenevi ASO kapılarını vatandaşlara açtı. Hafta içi her gün uygun fiyatlarla öğrencilere ve vatandaşlara yemek menüsü çıkararak beğeni topladı.

Yalnızca öğretmenler için hizmet veren öğretmen evinde bir ilk yaşanıyor. Lüleburgaz'da hizmet veren Öğretmenevi ASO piyasa değerinin oldukça altında uygun fiyatlarla yemek hizmeti veriyor.

Hafta İçi Her Gün Belirli Saatlerde Hizmet Veriyor!

Bölgedeki öğrenciler bu hizmetten faydalanabilirken bazı vatandaşlar da belirlenen saat aralığında gelerek bu hizmeti kullanabiliyor. Öğretmen evinde uygun fiyatla yemek isteyenler hafta içi her gün saat 12.00 ile 14.30 arasında Lüleburgaz'daki bu öğretmen evini ziyaret edebilir. 3 çeşit yemek fiyatı öğrenci için ve siviller için ne kadara çıkıyor?

Öğretmenevinde Yemek Menüsü Ücretleri

Kar amacıyla değil toplumsal olarak vatandaşa hizmet sunabilmek için yapılan bu uygulama kapsamında öğrenciler için 3 çeşit yemek 50 TL, siviller için 4 çeşit yemek 110 TL'den satılıyor. Yemeklerden elde edilen kazanç ise öğretmen evinin giderleri için kullanılıyor.