Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanlığı kurum temsilcileri ile birlikte 32. kuruluş yıl dönümü şerefine kahvaltı programında bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanlığı 32. kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında kurum temsilcileri o toplantıda çalışmaları değerlendirerek çözüme kavuşturulması beklenen sorulara yönelik alternatifler üretti. Konuyla ilgili Şube Başkanı Kamuran Aşkar şu açıklamayı yaptı: “Biz büyük bir aileyiz. Eğitim Bir Sen ve Memur Sen” diyerek eğitim sorunlarının çözümünde sendika olarak kararlılığımızı ortaya koyuyoruz, diyerek ekledi.

Tüm Sorunlar Kahvaltıda Ele Alındı!

32. kez bir araya gelen topluluk, promosyon süreci, ülke gündemi, kurumdaki sıkıntıları ve yerel gündemdeki tüm sorunları değerlendirerek, birlik ve beraberlik mesajı verip programı tamamladı. Toplantı sırasında Şube Başkanı Kamuran Aşkar konuyla ilgili sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Kurum temsilcilerimizin, sendikamızın isimsiz kahramanı olarak sahadaki iletişim sağladığını sendikanın en önemli isimleri olduğunu belirtirim. Yetkili bir sendika olarak oluşumdaki rolümüz büyüktür. Katılımınızdan dolayı teşekkür eder ve işlerinizde kolaylıklar dilerim.”