Avusturya'nın popüler şehri ST. Pöltende 5 gün boyunca sürecek eğitim kursu projesi için başvuru süreci başladı. Programa katılan gençlerin tüm masrafları ücretsiz olarak karşılanacak.

Gençler hayatlarında ilk kez yurt dışı deneyimi yaşarken eğitici projede yer almanın fırsatını yakalayacak. 5 günlük Avusturya projesi kapsamında gençlerin dijital araçları ve yapay zekayı daha etik şekilde değerlendirmesini sağlamak hedefleniyor. Bu süreçte gençler proje yönetimi, web sitesi ya da sosyal medya tasarımı ile ilgili konularda bilgilendirilecek.

Avusturya Eğitimi Projesi için Başvuru İşlemleri!

Avusturya Ulusal Ajansı tarafından sunulan bu fırsat hakkında yapılan açıklamada konaklama kapsamında organize edilecek. Paylaşılan bilgiye göre proje kapsamında tüm yemek ve yer masrafları firma tarafından karşılanacak.

5 gün boyunca sürecek bu eğitim projesi 15 Nisan tarihinde başlayıp 20 Nisan tarihinde sona erecek. Projeye katılmak isteyenler için ise son başvuru tarihi 3 Nisan olarak paylaşıldı. Online platformu kullanarak projeye başvuruda bulunmak isteyenler için internet adresi saltoyouth.net.