Yapı Kredi Bankası çeşitli kampanyalarla müşterilerini ve yeni müşterisi olacak vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda büyük ses getiren köklü banka bu kez 3 ay ertelemeli kredi ile gündeme oturdu. Özellikle krediyi hemen kullanmak isteyen ama ödeme planında muhtemel aksaklıklar olacağını düşünen vatandaşlar 3 ay ertelemeli kredi kullanarak hem parayı değerlendiriyor hem 3 ay içerisinde bütçesini kontrol altına alıyor. Yapı Kredi de bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak müşterisi olsun ya da olmasın uygun faiz seçenekleri ile herkese 3 ay ertelemeli kredi veriyor. Krediyi yarın alan vatandaşlar bundan tam 3 ay sonra ilk taksitini yatırıyor. Peki,  3 ay ertelemeli Yapı Kredi Bankası’ndan kredi nasıl alınır? 3 ay ertelemeli kredi almak için şartlar neler?

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Kredi Kimlere Verilecek?yapi-kredi-faizsiz-nakit-avans

Yapı Kredi Bankası 81 ilin neredeyse tüm ilçelerinde şubesi bulunuyor. Bu şubeleşme beraberinde şirketler ve işletmeler ile maaş ödeme anlaşmalarını beraberinde götürüyor. Yapı Kredi Bankası da maaş ödeme sistemi açısından Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alıyor. Bunu belirtiyoruz ki maaşını Yapı Kredi Bankasından alan vatandaşlara öncelik tanınıyor. Yapı Kredi Bankası ile istersen çalışın ister daha önce çalışmayın 3 ay ertelemeli kredi herkese veriliyor. Ancak bankayla daha önce geçmişi olan ya da maaşını Yapı Kredi Bankası’ndan kullanan vatandaşlara daha düşük faiz ile kredi veriliyor.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz dahi 3 ay ertelemeli kredi seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Kolayca Yapı Kredi’nin mobil uygulamasını indirerek ilgili kredi menüsünden 3 ay ertelemeli krediye başvuru yapabilmektesiniz.

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Krediye Nasıl Başvuru Yapılır?turk-lirasi-10-tl

Yapı Kredi Bankası’ndan 3 ay ertelemeli kredi kullanmaya karar verdiniz ve başvuru yapmak istiyorsunuz. Banka size bu  noktada birden çok seçenek sunuyor. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Mobil uygulama
  • Şubeler
  • İnternet şubesi

3 ay ertelemeli kredilerde 36 aya kadar vade ve 90 gün (3 ay) geri ödeme seçeneği bulunmaktadır.

Yapı Kredi Mobil uygulaması ile 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvuru yapmak isterseniz. Doğrudan ihtiyaç kredisi menüsüne gelerek 3 ay ertelemeli seçeneği işaretlemeniz yeterli olmaktadır.

Eğer isterseniz Yapı Kredi Bankası’nın vermiş olduğu faizsiz krediye de başvuru yapabilirsiniz. Ancak bu kredi türünde hem limitler düşüktür hem de vade sayısı 6 aydır.

Editör: Tugay AKSOY