Turkcell bünyesinde kurmuş olduğu Financell ile müşterilerine tıpkı bir banka gibi kredi vermeye başladı. Pasaj uygulaması ile de verilen nakit krediler Turkcell müşterileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ülkemizin önde gelen GSM şirketlerinden biri olan Turkcell cihaz alımı, cihaz taksiti ödeme ve diğer ihtiyaçlar için faizsiz krediye varan seçenekler sunmaya başladı. Turkcell nakit kredi nasıl alınır? Turkcell nakit kredi hangi hat sahiplerine veriliyor? Turkcell nakit faizsiz kredi için şartlar neler?

Turkcell Nakit Kredi Kimlere Verilir?turklirasi

Turkcell nakit kredilerini çoğunlukla faturalı hat sahiplerine vermektedir. Burada kullanıcının ödeme alışkanlığı, faturasını geciktirip geciktirmediği ne kadar yıldır Turkcell ile çalıştığı önemli etkenlerden biridir. Bunun dışında Turkcell nakit kredi için bankalarda olduğu gibi kredi notu sorgulama da yapılmaktadır. Kredi notu sorgulanırken, bankalarda olan toplam borç miktarınız, kredi puanınız, kredi ve kredi kartlarında ödeme alışkanlarınız değerlendirilir. Yapılan incelemenin ardından cihaz kredisi ya da ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Turkcell Faizsiz Kredi Nasıl Çekilir

Turkcell Financell, HangiKredi ile yapmış olduğu işbirliği ile 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi seçeneği sunmaktadır. Ayrıntılar Financell resmi web sitesinde yer alırken vatandaşlar bu krediyi cihaz için değil farklı ihtiyaçları için de kullanabilmektedir.

Paycell ile de kredi başvuru yapılabilmektedir. Paycell ihtiyaç kredisi başvurularında 50.000 TL üst limite kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredini aldıktan sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz, cihaz alma ya da taksit ödeme gibi zorunluluk bulunmamaktadır. Kredin Paycell uygulamasına geçer geçmez farklı bir banka hesabına gönderim yaparak Turkcell nakit kredi çekme işlemini tamamlamış olursunuz.

Paycell İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?turk-lirasi-10-tl

Paycell’den ihtiyaç kredisi almak için öncelikle Paycell uygulamasını indirin ardından ihtiyaç kredisi menüsüne gelerek T.C. kimlik numaranızı ilgili alana doldurun, ardından istediğiniz kredi limitini ve taksit sayısını girin, bu aşamada sizden Fibabanka müşterisi olmanız istenecektir bu işlemi de tamamladıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz.

Turkcell İhtiyaç Kredisiyle Hangi Cihazları Veriyor

Turkcell Financell uygulamasını işleme açtığından bu yana binlerce müşterisine ihtiyaç kredisi ile akıllı cihaz verdi. Şuanda Turkcell 52 farklı cihazı kredi ile müşterilerine vermektedir. Bu cihazların arasında iPhone, vivo, Reeder, Omix, Samsung, Huawei bulunmaktadır. Bu cihazların arasından model tercihi yapabilirsiniz. İster cihaz alabilir isterseniz de Turkcell nakit kredisini farklı ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz.

Editör: Tugay AKSOY