Dijital dönüşüm son yıllarda küresel çapta üzerine en çok konuşulan konuların başında geliyor. Eğitimde dijital dönüşüm de dijital dönüşümün tamamlanabilmesi için en önemli konuların başında geliyor. Konuya böyle bakan Turknet de öğretmenler ve öğrenciler için özel kampanyalarını eğitim öğretim yılının başında duyurdu.

Turknet GigaFiber öğretmen kampanyası

Öğrencilerin ve öğretmenlerin bilgiye hızlı ve kesintisiz ulaşmalarının, canlı derslere sorunsuz katılabilmelerinin ve çevirim içi öğrenme platformlarına kolaylıkla bağlanabilmelerinin yolu kuşkusuz iyi bir internet altyapısı ve servis hizmetine ulaşabilmekten geçiyor.

Öğrenciler ve öğretmenler için de Turknet GigaFiber sınırlı bir süre için yeni katılan abonelere ilk 6 ay 299,90 TL yerine sadece 199,90 TL ile sunuyor. Kullanıcıların abonelikleri boyunca modem kullanımı da ücretsiz olarak sağlamayı taahhüt eden firma öğretmen ve öğrenciler TurkNet GigaFiber altyapısında değilseler bile ilk ay %50 indirim fırsatı sunuyor.

Eğitimde dijital dönüşüm nedir?

Eğitimin, zaman ve lokasyon gibi sınırlarla çevrelenmeden internet üzerinden bilgi teknolojileri kaynakları ve donanımlarıyla öğrencilere aktarılmasına eğitim felsefesinde eğitimde dijital dönüşün (eğitimde dijitalleşme) denilmektedir.

Editör: Deniz Beyatlı