Kars’ta dün meydana gelen olayda kanlı biten bir tartışma meydana geldi. Valilik bu olay sonrası açıklama yaptı. Silahların ateş aldığı olay büyük yankı uyandırdı.

Okul Yönetimi Aileleri Çağırdı Pişman Oldu

Kars’ta meydana gelen tartışma başlangıcı iki öğrencinin kavga ederek durumu ailelerini bildirmek ile başladı. Okul yönetimi de iki öğrencinin ailesini okula çağırdı. Okul yönetimi aileler ile görüşmelerini sürdürürken bir tartışma daha meydana gelerek Y.A. isimli veli karşı tarafa ateşli silah ile vurmuştur. Meydana gelen bu olayda yaralılar derhal hastaneye kaldırıldı.

Kars Valiliği’nden Açıklama

Bahse konu okulda öğrenim görmekte olan iki öğrenci arasındaki tartışmayı ailelerine bildirmeleri üzerine okul yönetimi, konuyu görüşmek üzere öğrenci velilerini okula davet etmiştir.

Konu, okul yönetimi ile öğrenci velileri arasında görüşülmekte iken veliler arasında çıkan tartışma üzerine öğrenci velisi (Y.A) isimli şahıs karşı taraf olan öğrenci velileri anne ve babayı ateşli silah ile yaralamıştır. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamakta olup tedavileri devam etmektedir. Olay ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

Şiddetin her türlüsüne karşıyız ve şiddetle mücadelemiz hep birlikte kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Editör: Birkan Erel