Öğretmenlerin kira yardımı istemesi, taşınma ücretleri istemesi, atamalar ile her gün haklı olarak gündeme gelmeleri bazı kesimleri rahatsız ediyor. “Öğretmenler az çalışıyor çok para kazanıyor “ demeçleriyle öğretmenlerin mesleğini değersizleştiriyorlar…

İçeriğe Değil Görünüşe Bakıyorlar!

Dışarıdan bakan birisi yazlarının tatil olması, bazı günlerin boş olması ve sömestr gibi ara tatilleri olması nedeniyle öğretmenlerin çok rahat yaşadıklarını, mesleklerinin kolay olduğu iddia ediyorlar. Ancak durum maalesef bu değil! İçeriğe baktığımızda öğretmen maaşları ortada ve enflasyona yenik düştüler. İstanbul, Ankara, Antalya gibi şehirlere atanıldığı zaman maaşın neredeyse tamamı kiraya gitmek zorunda kalıyor. Manevi olarak da yorucu olduğu bir gerçek. Birçok öğrenci ve onların velileriyle uğraşmak gerçekten sabır, yetenek ve mesleğine bağlılık istiyor. Bu yüzden de öğretmenlerin şartlarının düzelmesi için her gün haberler yapacağız ve haberlerimize kötü yorumlar yapanlar, hakaret edenler hakkında da suç duyurusunda bulunacağız. Haberlerimize yapılan öğretmenler ile ilgili kötü yorumları yayımlamıyoruz!

Bu Demeçler Eski Bakan Ömer Dinçer’i Akıllara Getirdi

Yazıp çizilen kötü yorumlar öğretmenleri üzüyor. Ancak geçmişte de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer” öğretmenler az çalışıyor” diyerek öğretmenler için haksız bir yorumda bulunmuştu. Daha sonra da ama az kazanıyorlar diyerek açıklamayı toparlamaya çalışsa da maalesef talihsiz bir yorum olarak görülmüştü.

Editör: Birkan Erel