İspanya’da şok içinde bırakan bir olay meydana geldi. 14 yaşındaki öğrenci öğretmenini bıçakladı. Bu olay sonrası İspanya’da öğretmenler ve öğrenciler neye uğradığını şaşırdı. Sadece öğretmenini bıçaklamakla da kalmadı, öğrencileri de yaraladı.

2 Öğrenci ve 2 Öğretmen Yaralandı

İsmi açıklanmayan öğrenci okulda dehşet yarattı. Adeta herkesi şok içinde bıraktı. Öğretmenin gözünü bıçakladığı yetmiyormuş gibi iki öğrenciyi ve bir öğretmeni daha yaraladı. Sırt çantasından çıkardığı bıçakla sınıf arkadaşlarını rehin tutan öğrenci kadın öğretmenini gözünden bıçakladı.

Okulda Dehşet Jerez’de Gerçekleşti

İspanya’nın güneyinde yer alan Jerez kasabasında meydana gelen olayda Elena Garcia Armada Enstitüsü’nde ismi açıklanmayan 14 yaşındaki öğrenci okul saatinin başlama saatinde sınıfta dehşet saçtı.

Dersin başladığı saatte okul çantasındaki bıçağı çıkartan öğrenci öğretmenin yüzüne doğru bıçağı salladı. Öğretmenin yüzüne doğru hamle yapan öğrenci onu gözünden bıçakladı. Diğer öğretmenleri ona engel olmaya çalışırken bir öğretmeni daha yaraladı ve sınıftaki öğrencileri rehin aldı. Olay devam ederken rehin altındaki çocuklardan da ikisini yaralayan çocuk operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın otizmli olduğu söyleniyor. Hastaneye kaldırılan öğretmenin durumunun ağır olduğu söyleniyor.

Editör: Birkan Erel