Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat, sosyal medya hesabından son zamanlarda sık sık yüzde 2’lik dilim ile ilgili soru gelmesi üzere açıklama yaptı.

Aradaki farkın yalnızca aylık 140 TL olduğunu belirten Başkan Özat, bizim 140 TL’ye satılacak üyemiz yoktur dedi…

Özat, %2 ile ilgili gelişmeleri soran oluyor arkadaşlar %2 farkı ayda sadece 140 TL bir yemek parası değil seni açlık sınırına bırakan iktidara yandaşlarla, devlete düşmanlığı sendikacılık olarak göre %2 geçmiş sendikalarda alacağınız aylık fark sadece 140 TL,

 Ha onların size Aylık 1000 TL fazla alacaksınız VS. cümlelerine inanmayın, sahtekârlık bu. Bordronuza bakacak kadar tahsiliniz var. Bu arada Danıştay karar vermiş Anayasa Mahkemesi de en geç 1-1,5 ay içinde kararını verecek ve olumlu olacağını da biliyoruz geçmiş paralarınızı da alacaksınız ama hiç almayacak olsanız da, sizi açlık sınırına düşürenlere 140 TL için hala bana %2 sormasını öğretmenlere inanın yakıştıramıyorum.

Bu arada%2'yi geçemeyen sendikalar içinde bırakın eksiye düşmeyi sürekli üye kazanan sendikayız, üyelerimiz gururludur, hak ve özlük ne istediğini bilir. Bizimle güvendedir ve 140 TL’ye satılacak üyemiz yoktur.’’ ifadelerine yer verdi.

Editör: Tugay AKSOY