Kamu-Sen temsilcisi ile Memur-Sen temsilcisi tartıştı. Gündem olan olayda her iki sendikanın temcilsi de sosyal medyadan birbirine sataştı. İşte ayrıntılar…

Sosyal Medyada Tartışma

Türkiye Kamu Sen temsilcisi Alp Arslan ile Memur-Sen temsilcisi İbrahim Akar arasında sosyal medya üzerinde karşılıklı tartışma yaşandı. Alp Arslan Bey Kamu-Sen sendikasının Eskişehir il temsilcisi. Tartışmalar sonrası açıklamalarda ard arda geldi.

Kamu- Sen temsilcisi şöyle açıklamalar yaptı;

“Dün sabah saatlerinde sendikal teşkilatlanmamızın bulunduğu Hızır Bey Öğrenci Yurduna Şube Başkan Yardımcılarım Mehmet Göç ve Gökhan Arslan Bey ile üyelerimize uygulanan mobing ve şikayetlerini dinlemek üzere gittik. Yurdun ofis kısmına geçerken; ( daha önce Gündüz Alp Yurdunda müdür olarak görev yapar iken sendikal çalışmamıza müsaade etmeyen ve gerginlik yaşadığımız, daha sonrasında kendi sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk aleyhinde, 18 Yaş Altı Kız çocuklarının evlenmelerini öven ve Türkçe Olimpiyatlarının beyin takımını öven paylaşımları nedeni ile görevden uzaklaştırılan ve soruşturma geçiren ve hali hazırda niye açığa alınmadığını anlayamadığım bu düşüncelerinden dolayı yüzünü görmek dahi istemediğim) şahıs Fatih Özüdoğru omuzuma omuzu ile vurdu, “Niye bakmıyorsun …..çocuğu” şeklinde hakaret içeren sözle sataştı, ben de karşılık olarak elimle ittirdim, başkada kimse olaya karışmamıştır. Yanımdaki Başkan Yardımcılarım araya girerek bizi birbirimizden uzaklaştırmışlardır. Bu olayın hukuki kısmı ve bu konuda Hukuk Makamları karar verecektir. Şahıs benden şikayetçi olmuştur. Ben de kendisinden şikayetçi oldum.” Dedi.

Memur-Sen açıklamaları da şu şekilde;

 “Dün öğlen saatlerinde Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Alp Arslan isimli şahıs Mutalip bölgesinde bulunan öğrenci yurdu idari bölüme yanındaki kişilerle giriş yapıyor.

Koridorda rastladığı yurt görevlisi bir çalışana önce omuz atıyor, sonra küfür ve tehditler savuruyor, yetmiyor suratına yumruk atmak suretiyle darp ediyor. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle yurt çalışanı gözü dönmüş bu kişinin elinden alınıyor.

Konu emniyete intikal ettiriliyor polis olay yerine gelerek güvenlik kamerası görüntülerini alıyor, olay ile ilgili adli kovuşturma başlatılıyor.

Gerekli incelemeler başlatıldı ve herkes bu davranışların hesabının sorulmasından yanadır.

Editör: Birkan Erel