MEBBİS modülünde faaliyet değerlendirmesi yapmayan öğretmenlerin seminerlerinin sisteme işlenmeyeceği kaydedilmişti. Ek ders ile ilgili de soru gelirken sistemde yüzde 100 tamamlanmış olarak görülen öğretmenler ek ders ücretleri yatacak.WhatsApp Image 2023-11-20 at 13.15.30

20 Kasım 2024 tarihi itibarıyla MEBBİS tarafından açılan birim amirleri değerlendirme faaliyetlerini MEB tamamlanmasını istedi.

Öğretmenler MEBBİS –Hizmetiçi Eğitim Modülü – Faaliyet Değerlendirme seçeneğine tıklayarak MEB Birim Amirleri öğretmen semineri değerlendirmesi ardından kaydederek onaylamaları gerekiyor.

MEBBİS’ten gelen uyarı ise şu şekilde;

ETİK Bilgilendirme Yapmış olduğunuz değerlendirmeler gizli tutulmaktadır. İlan edilen raporlarda "kimlerin değerlendirme yaptığı", "kaç puan verildiği" gibi bilgiler bulunmamaktadır. Raporlarda sadece faaliyetlerin ortalama puanı ile kriter bazlı ortalama puanlar ilan edilmektedir. Birimler verdiğiniz puanları göremezler.

Kasım Seminer Döneminde Kaç Saat Ek Ders Ücreti Yatacak?WhatsApp Image 2023-11-20 at 13.15.30 (1)

Öğretmenlere toplamda 15 saat ek ders ücreti ödenecek. Faaliyet değerlendirmesi yapmamış öğretmenlere de ek ders ücreti yatacak.

Editör: Tugay AKSOY