Türkiye’nin önde gelen özel sektör bankalarından Akbank, öğretmenlere yönelik 24 Kasım Kampanyasını devreye soktu. Akbank Mobil’den ‘’Tam Senlik Fırsatlar’’ menüsü üzerinden ulaşılabilecek olan kampanya ile öğretmenler restoran harcamalarından chip-para elde edebilecek.

Akbank 24 Kasım Kampanya Detayları

Akbank 13 Kasım – Aralık tarihleri arasında geçerli olmak üzere, yalnızca öğretmenlere özel chip-para kampanyası başlattı. Kampanyadan Axess ya da Wings kart ile katılım sağlanabilecek. Tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri restoran harcamalarında 100 TL chip-para kazanacaksınız. Bir diğer kampanya ise kozmetik/bakım ürünlerinde geçerli olacak. Aynı şekilde 500 TL ve üzerinde yapılan harcamaya 100 TL chip-para tanımlanacak ve 4 iş günü içerisinde hesaba geçecek. Kampanyadan 100 TL chip-para ile sınırlı.

Bir diğer kahve ise Espressolab’dan kahve hediyesi olarak duyuruldu. Akbank Mobil üzerinden alacağınız kod ile Espressolab Mobil uygulamasında yer alan QR Okut alanına yazarak, QR’ı işletmede okutarak hediye kahvenizi alabilirsiniz. Alınan kod 31 Aralık 2023 tarihine kadar kullanılmalı. Birçok kahve için geçerli olan kod 8 oz (küçük) ve 12 oz (orta) boy kahveler için geçerli (2.000 kişi ile sınırlı).

Akbank 24 Kasım Kampanyalarına Nasıl katılınır?

Akbank’ın 24 Kasım öğretmenler günü kampanyasına katılmak için ‘’Akbank Mobil’den’’ tam senlik fırsatlara bölümüne gelerek ilgili kampanyayı aktif etmeniz gerekmekte.

Editör: Tugay AKSOY