İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi bahar yarıyılı kayıt işlemleri için hazırlıklar başladı. AUZEF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar…

AUZEF ikinci dönem kayıt yenileme ekranı aktif hale getirildi. 2023-2024 eğitim dönemi bahar yarıyıl için kayıt yenileme ekrana erişimi açık hale getirildi. İstanbul Üniversitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı açık ve uzaktan eğitim fakültesi kılavuzunda yer alan bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri için heyecanla beklenen o açıklama sonunda geldi.

AUZEF Kayıt Yenileme İşlemi

19 Şubat 2024 tarihi itibariyle başlayan kayıt yenileme işlemleri 25 Mart tarihinde sona erecek. Yenileme işlemi yapmak isteyen öğrencilerin Halkbank Şubesi ya da ATM'leri üzerinden veya Aksis otomasyon sistemi aracılığı ile ödeme yapması gerekecek. Kayıt işlemi için 1400 TL ile 2100 TL arasında değişen tutarda ödemenin yapılması gerekmektedir.

AUZEF Öğrenci İşlemleri Tarihleri

AUZEF kayıt yenileme işlemleri 19 Şubat ile 25 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. AUZEF ders ekle, sil tercihleri 18 Mart ile 25 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. AUZEF üstten ders alma işlemleri 18 Mart ile 25 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Editör: Halil Uzan