Önümüzdeki haftalarda ek ders hesaplamalarının yapılması planlanırken, bu hususta bir müjde ise ücretli öğretmenler için geldi. Bu sevindirici haberin içeriğini ve ücretli öğretmenlere gelen bayram müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. Bu haberimiz sayesinde bayram öncesinde memur maaşlarının yatırılmasına ve ek derslerin ödenmesine ilişkin detaylara erişebileceksiniz. İşte ücretli öğretmenler ve memurlar için bayram öncesi alınabilecek ödemeler ile ilgili tüm detaylar…

Ücretli Öğretmenlere Ek Ders Müjdesi

Ücretli öğretmenler için ek ders hesaplaması yapılırken kullanılan formül hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Haftalık girilen ders saatleri ile bu ders saatlerinin 2’ye bölünmesiyle elde edilecek sayının toplamından ödeme alabileceklerini aktarmaktayız. Bir örnekle açıklamak gerekirse, haftalık 30 saat derse giren ücretli bir öğretmenin ek ders hesaplaması yapılırken 30 saate ek olarak yarısı alınır ve toplamı 45 saat olarak belirlenir. 4 haftalık süreçte ise toplamda 180 saat ek ders ödemesi alması mümkün olacaktır.

Memur maaşlarının bayram öncesinde yatırılacağına dair bilgilerin paylaşılmasıyla gözler ücretli öğretmenlere ek ders ödemesi yapılıp yapılmayacağına çevrilmiştir.