Aşık olacağınız insanı seçemezsiniz. Kimi zaman hiç istemediğiniz birine aşık olabilmeniz de mümkün. Örneğin, siz ciddi ilişki peşindeyken gönlünüzü ıssız adamlardan birine kaptırabilirsiniz. Peki, nedir ıssız adam? Issız adam, bağlanma sorunu yaşayan ve ilişkileri günübirlik yaşayan erkeklere verilen ad. Böyle bir adama aşık oldunuz, fakat o size aşık değil? Peki, onu kendinize nasıl bağlarsınız? İşte, ıssız adamı kendinize bağlamanızın 9 tüyosu…

Etkileyici Görünün

Hafif bir makyaj, bakımlı saçlar ve fit bir vücuda sahip kadınlar her erkeğin hayallerindeki kadın tiplerinden biri. Çok açık olmayacak şekilde vücut hatlarınızı gösteren bir kıyafet, bu kıyafetle uyumlu bir makyaj ilk görüşte ıssız adam üzerinde bomba etkisi yaratabilir.

Zeki Olun

Kadınlarda dış görünüşten sonra beklenen en önemli şey ise zekadır. Zekice konuşmalar yapmak ve hatta karşı tarafın psikolojik analizlerinde bile bulunmak, hayatın gerçeklerini gözler önüne sermeniz, hayaller dünyasından ziyade gerçekler dünyasına odaklanmanız sizin zeki kadınlardan olduğunuzu gösterir. Ayrıca zekanızın kanıtlarını gözler önüne serdiğinizde ıssız adam size bir adım daha yaklaşmış olacaktır.

Güler Yüzünüzü Eksik Etmeyin

Güler yüzlü ve daima pozitif olmak, erkekte size karşı merak uyandırır. Çünkü güler yüzlü olarak ne kadar farklı olduğunuzu göstermiş olursunuz. Etrafa gülücükler saçın ve her ortamda daima pozitif davranın. Sinirleriniz bozuksa bile bunu etrafa yansıtmamaya çalışın.

Özgüvenli Olun

Özgüvenli olmak, “ben kendime yeterim” düşüncesini etrafınızda sergilemenizi sağlayacaktır. Özgüvenli olduğunuz zaman güçlüsünüz demektir. Güçlü olmak ise ıssız adamların kadınlarda aradığı en önemli kavramlardan biri.

Hoşgörü ve Desteklerinizi Eksik Etmeyin

Sokakta gördüğünüz bir kediye mama vermek, bir yaşlıya yardım eli uzatmanız ya da size yapılan küçük hataları hoşgörüyle affetmeniz ıssız adamların sizin kalbinizin iç yüzünü görmesini sağlayacaktır.

Sabırlı Olun

Etrafınızda sizin dış görünüşünüzle ya da karakterinizle ilgili iğneleyici konuşmalar yapan insanlar elbette olacaktır. Bu insanların söylediklerini olabildiğince kafaya takmamalısınız. Böylece ıssız adamların karşısında yıkılmaz bir dağ gibi bir imaj oluşturacaksınız.

Seksi Görünün

Eğer ıssız adam size karşı niyetlenmişse karşı atağa geçebilirsiniz. Seks yapmak için ilk adımı erkekten beklememeli, siz de biraz atılgan olmalısınız. Örneğin, sevdiğiniz erkeğin dudağına küçük bir öpücük kondurarak onun sizi arzulamasını sağlayabilirsiniz.

Yalan Söylemeyin

Ucunda ayrılık bile olsa yalan söylememeniz en mantıklı hareket olacaktır. Çünkü yalan yalanı doğurur ve hiçbir yalan gizli kalmaz, mutlaka ortaya çıkacaktır. Eğer bir hata yaptıysanız bu hatayı tamamıyla anlatmalı ve sebeplerini de açıklamalısınız. Böylece ıssız adam üzerinde güvenilir bir görünüm yaratırsınız.

Dar Görüşlü Olmaktan Sakının

Ne kadar sığ düşünceler içerisinde olursanız ıssız adamla yaşayacağınız ilişki de o derece sığ olacaktır. Bu yüzden açık fikirli olun. Özgürce hazırlanan düşüncelere karşı çıkmayın.