KPSS şartı olmadan memur olarak açıkta olan kadrolara başvurmak isteyenler için seçim öncesi son fırsat! Dolgun maaşla personel alımı ilanına nasıl başvurulabilir?

Uzun süredir memur pozisyonunda başvurabileceği iş ilanını arayanlar için İŞKUR güzel haberi verdi. Kamu dairesinde çalışmak isteyenler temizlik işçisi, belediye görevlisi veya şoför olarak başvurabilecek. KPSS şartı olmadan başlatılan alımlar tüm yurtta etkisini hissettirmeye başladı.

Personel Başvurusu Nasıl Yapılır?

Konu ile ilgili ilk müjde Kemer Belediyesi'nden geldi. Kamu dairelerinde temizlik işçisi veya şoför olarak çalışmak isteyenler sabah 08.30 ile akşam 17.30 mesai saatleri arasında çalışabileceği iş fırsatı elde edecek. Konu ile ilgili ilgili pozisyonları başvuruda bulunmak isteyen adaylar İŞKUR platformu üzerinden sisteme takip edebilir.

Personel Başvurusu için İstenen Evraklar

Antalya Kemer ilçesinde yaşayanlar başvuru şartlarını karşıladığı anda şansınızı deneyebilirsiniz. Belediye başvuru sırasında bazı evraklar talep edilmektedir. Başvuracak kişinin kimlik fotokopisi, ikametgahı belgesi, mezuniyet bilgisi, adli seçili kaydı, sağlık raporu ve 6 ay içinde çekilmiş 5 adet fotoğraf talep ediliyor. Başvuracak adaylardan KPSS şartı aranmıyor.