Öğrencilerin ve öğretmenlerin aktif olarak kullandığı e-okul platformu çöktü mü? E-okul neden açılmıyor?

Son günlerde yaşanan sınav yoğunluğundan kaynaklı olarak E-okul'a girmekte zorluklar başladı. Özellikle öğrencinin not bilgisi, devamsızlık tarihi ya da yazılı sınavlarına ulaşabildiği e-okul neden açılmıyor?

Veli bilgilendirme sistemi ekranı üzerinde detaylar artık görüntülenemiyor. E-okul çöktü mü? merak edilirken yanıt geldi. E-okul sayfası özellikle sınav dönemlerinde ve sınav başvurularının alındığı zamanlarda ek bir yoğunluk yaşayabiliyor.

E-Okul’a Neden Ulaşılamıyor?

Bazen gün içinde sistemin yoğunlaştığı ve bu nedenle erişimin zorlaştığı anlarda olabiliyor. Sistemdeki yoğunluk azaldığı anda öğrenciler kendilerine ait T.C kimlik numarası ve okul numarası ile birlikte sisteme erişim sağlayabilir.

Eğitimde daha şeffaf ve sürdürülebilir bir politika ile başlatılan E-okul uygulaması hemen her yerden öğrenci okul bilgilerine tek tuşla ulaşabilmeyi sağlıyor. E-okul üzerinden not bilgisi kontrolü yapabilmek için e-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan not bilgisi seçeneğine tıklanmalıdır.