Evrensel sitesinin haberine göre Ankara’da Genç Odtülüler Dershanesinde matematik öğretmenliği yapan bir öğretmen maaşının yatırılmaması üzerine gittiği okulda darbedildi.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası Sert Çıktı!

Ankara’da gerçekleşen olayda matematik öğretmeni hakkı olan maaşını istemesi üzerine darbedildi. Bunun üzerine Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Ankara Kızılay Genç Odtülüler Dershanesinde yatırılmayan ücretini istemek için kuruma giden matematik öğretmeninin darbedildiğini açıkladı. Adeta yok artık denenecek olay sonrası tüm öğretmenlerden ve sendikadan tepkiler çığ gibi büyüdü.

Öğretmen Şikayette Bulundu

Öğretmen maaşının yatırılmadığını ve bunu istemek için kuruma gittiğini bunun sonunda darbedildiğini belgelerle ve resimlerle açıkladı. Polise şikayette bulunan öğretmen üzerine su dolu bardağın fırlatıldığını ve yere düştüğünde de şiddetin devam ettiğini öne sürdü. Kafasından yaralanan öğretmen polise giderek şikayette bulundu ve Ankara Hastanesinden darp raporu aldı.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası Ankara’da Toplanıyor

Uzun süredir özel okullarda öğretmenlik yapan öğretmenler için mücadele yürüten Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası 29 Ocak’ta özel okullarda ki kölelik dayatmasına karşı ve maaşlar konusunda Ankara’da eylem düzenleyecek.