Açık Öğretim fakültelerine bağlı olarak 2003-2024 eğitim öğretim yılı Bahar dönemi ara sınavı kapsamında yapılacak sınavlarda öğretmenlerin görev alabileceği pozisyonlar açıklandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada üç farklı oturum için öğretmenlerin gözetmen olabileceği bilgisine yer verildi. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren kadrolu öğretmenler gözetmen, yedek gözetmen ya da salon başkanı olarak sınavlarda görev alabilecek.

Bu kapsamda öğretmenlerin sınav görevine başvuruda bulunmaları için gerekli tarihler paylaşıldı. En geç 3 Mart 2024 Pazar gününe kadar Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesine giriş yaparak görevli işlemlere sistemi üzerinden başvuru yapılabilecek.

Sınavda Görev Almak İsteyenler Ne Yapmalı?

Sınav görevine katılacak olan öğretmenler yeni yılda paylaşılan zamlı rakamlar üzerinden ödeme alabilecek. 3 Mart tarihine kadar başvurusu yapılacak sınavda 23 ve 24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Anadolu Üniversitesi tarafından paylaşılan sınav görevi hizmetine gözetmen, yedek gözetmen veya salon başkanı olarak başvurmak isteyenlerin herhangi bir kuruma gitmeden Anadolu Üniversitesi'nin görevli işlemleri sistemi üzerinden kayıt oluşturması yetecek.