Öğretmenlerin dijital becerilerini artırmaya yönelik projeler kapsamında hayata geçirilmiş olan Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden giriş yapan 605 Bin Öğretmen İçin Çevrimiçi Kurslar Veriliyor. Günümüze kadar 46 kursun tanımlandığı ve bu kurslara katılımın 605 bin 545 eğitimciye ulaştığı da açıklanmıştır.

ÖBA üzerinden tanımlanan kurslara katılan öğretmenlerin sertifika sahibi olmalarına olanak verilmektedir. MEBBİS üzerinden giriş yaparak Hizmet İçi Eğitim Modülünü görüntüleyen öğretmenler, aldıkları kurslara ilişkin sertifikaları bu alanda elde ettiklerini görebileceklerdir.

Öğretmenlere ve Yöneticilere Eğitimler

Dijital becerilerin artmasını hedefleyen ve sürekli geliştirilen eğitimlerin Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün (YEĞİTEK) resmi sayfası üzerinden takip edilebileceğini aktarmaktayız. Tüm eğitimleri görüntüleyerek katılmak istediğiniz eğitimler için sayfasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Böylelikle becerilerinizi geliştirebileceğiniz içerikleri güncel bir şekilde takip edebileceksiniz. Sertifika sahibi olabileceğiniz içeriklere online olarak ulaşabileceğinizin altını çizmekteyiz. Sayısı sürekli artan katılımcıların memnun kalacağı içeriklerde verimli sonuçların elde edildiği vurgulanmaktadır. Sayısı her geçen gün artan kursları takip ederek katılım şartlarına göz atabilirsiniz.