Güldaş yayınladığı mesajda tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığı söyledi ve ekledi ‘bir öğretmen hariç.’ Zonguldak Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü’nden bir öğretmeni işaret eden Güldaş o öğretmen yüzünden eğitim hayatına devam edemediğimi ifade etti.

‘Devletin affettiğini o affetmedi’

Güldaş konuyla ilgili sosyal medya hesabından ‘’Devletin affettiği öğrencileri affetmedi. Benim gibi bir çok öğrencinin geleceğini kararttı” dedi. Güldaş sözlerine şöyle devam etti:

Kendi mağduriyetimden ziyade onun yüzünden üniversitede mağdur olan yüzlerce öğrenci var. Bir üniversitede öğretim görevlisi olacak potansiyelde olmayan bir kişi olduğu için Öğretmenler Günü'nde özellikle kendisini anıyorum. Umarım devletimiz bu kişinin bu vasfını elinden alarak öğrencilerin önünü açar, öğrencilerimize büyük bir iyilik yapmış olurlar.

Bir defa aftan dönmüştüm üniversiteye ama ben asla aftan dönenleri affetmem tarzıyla yaklaştı. Sen devlet misin kardeşim? Devlet bizi affetmiş. Sen bir öğretim üyesi olarak ben aftan gelenleri affetmem deyip diyerek Üniversiteden atılmamıza neden oldun?