İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin öğretmenler ile ilgili tüm sorunları dile getirmeye çalışıyor. Rehber öğretmenleri ile ilgili de iktidar partisine sorular yöneltti ve “Sözlerinizi unuttunuz mu?” dedi.

100 Öğrencisi Olan Her Okula 1 Rehber Öğretmeni Gündemde!

Milletvekili İsa Mesih Şahin seçim öncesi iktidarların sözlerini bir bir hatırlatıyor. İktidarın mülakatları kaldıracağız diye seçimden önce yaptıkları açıklamaları hatırlattı. Bunun dışında belirgin olarak söylenen ve müjde olarak gündeme gelen rehber öğretmen atamalarına dair en önemli sözü de iktidar partisine sordu. İşte Meclis’te yaptığı konuşma;

“Yine, bir başka söz, rehber öğretmen adaylarımıza verilen bir söz: Seçimden bir gün önce, 27 Mayısta, ikinci seçimden bir gün önce önceki Millî Eğitim Bakanının mülakatla ilgili verdiği söz gibi rehber öğretmenlerimize de bir sözü var, şöyle bir “tweet”i var: “Yüz öğrencisi olan her okula bir rehber öğretmen atanacak.” dedi. Bununla ilgili de bir adım atılmadı, bu sözü de sizden tutmanızı bekliyoruz. Söz, siyasetçinin sermayesidir, bu sermayeyi tüketmeyin çok değerli iktidar partisindeki arkadaşlarım.”