Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gece yarısı duyurulan bir habere göre 3 yıllık süreç içerisinde öğretmenlere dizüstü bilgisayar dağıtımı yapılacağı iddia edilmiştir. Önceliğin projelere dahil olan öğretmenler olduğu belirtilirken, 3 yıllık süre zarfında öğretmenlere laptop verileceği açıklanmıştır.

Öğretmenlere Laptop Verilecek

Öğretmenlerin teknolojik gelişimlerine destek olmak amacıyla başlatılacak projeye göre ilk etapta 40 bin öğretmen için laptop dağıtımı yapılacağı vurgulanmıştır. MEB Hocam sitesinde yapılan paylaşıma göre, öğretmenleri memnun etmek amacıyla bu çalışmaya yer verildiği duyurulmuştur. Teknolojik değişimlere ve gelişimlere önem veren Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) bu kararı öğretmenlere duyurulmaktadır.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin teknolojik açıdan sürekli dinamik ve yenilikçi adımları atmaları amacıyla sürekli bir projenin ve sistemin geliştirildiğini belirtebiliriz. Materyallere daha kolay ulaşılan platformların yanı sıra, teknolojik cihazların kullanımına dair detaylara da yer verilmektedir. Bu teknolojik yenilikler ile ilgili alınan yeni bir karar doğrultusunda müjdeli haberler gelmektedir. Buna göre manşet haber olarak yapılan öğretmenlere laptop dağıtılacağı da iddia edilmektedir.