İŞKUR aracılığı ile mülakatsız memur alımı başladı. Uzun süredir personel alım ilanlarını kontrol edenlere gün doğdu. İlkokul mezunu KPSS şartsız personel olarak çalışmak isteyenler için başvuru ekranı açık hale getirildi.

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada personel alımının İstanbul başta olmak üzere Manisa, Kocaeli, Ankara, Bursa gibi illerde yapılacağı müjdelendi. Belirli pozisyonlara yönelik başvuruda bulunmak isteyenler mülakat olmadan 6 Mart ve 7 Mart tarihleri arasında başvuru kanalını kullanarak hizmeti kullanabilecek.

Personel Alım İlanına Kimler, Nasıl Başvurabilir?

Başvuru sürecinde adaylar online platform üzerinden İŞKUR internet sitesinde yer alan ilgili alana gelerek başvuru formunu kullanabilir. Hangi pozisyonlarda ne kadar personel alınacak? sorusu ile ilgili net bir sayı paylaşımı yapılmamış olmasına rağmen adaylardan ilgili pozisyona yönelik şartların karşılanması istenecek.

Başvuru işlemleri sırasında adaylardan neler talep edilecek? Gelişim odaklı ve öğrenmeye açık bu alanda kendini kanıtlayabilecek olan her personel alım ilanındaki açık kadrolara başvurabilecek. İşte başvuru yapılabilecek bazı pozisyonlar; depo yöneticiliği ve organizasyon işlemleri ile büro personeli…