Her yıl yenilenen ilçe milli eğitim promosyonları 2024 yılında yeniden müjdeleyici artışla gündeme damga vurdu. Bu kez rekor promosyon anlaşması İş Bankası ile sağlandı.

Yüksek promosyon ihaleleri iştah kabartmaya devam ediyor. Kamu çalışanlarına yönelik verilen teklifler günden güne artıyor. 2022 yılında ilk kez iki maaş promosyon verilen öğretmenler 2024 yılında istediklerini bulamadı. Ancak Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden müjdeli haber geldi.

Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2024 yılı ilçe müdürlüğü promosyon anlaşması için İş Bankası ile masaya oturdu. Yapılan anlaşma kapsamında belirlenen promosyon tutarı 32.100 TL oldu.

Son Zamanların En Yüksek Promosyon Anlaşması Oldu!

Şu zamana kadar en yüksek promosyonu veren ilçe olma özelliği taşıyan Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yapmış olduğu anlaşma sosyal medyada da büyük ilgi gördü. İlerleyen günlerde farklı ilçelerden promosyon kampanyalarına yönelik iyileştirme uygulanır mı? henüz bilinmiyor.

32.100 TL promosyon rakamı öncesinde son olarak yapılan en yüksek anlaşma 20.000 TL olmuştu. Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü banka ile yaptığı anlaşma kapsamında 3 yıllık maaş karşılığında personeline 20.000 lira promosyon ödemesi yaptığını duyurmuştu.