Düzce'de gerçekleştirilen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde eğitimde kat edilen mesafeyi ve Düzce'ye yapılan eğitim yatırımlarını vurguladı.

İşte Eğitimde Önemli Gelişmeler!

milli-egitim-bakani-yusuf-tekin-icin-hazirlanan-il-emri-videosu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, son 20 yılda eğitimde önemli gelişmeler kaydedildiğini, derslik ve öğretmen sayısının arttığını, böylece Türkiye'nin derslik başına düşen öğrenci sayısında dünya ortalamasına ulaştığını belirtti. Düzce'ye yapılan 4,5 milyar TL'lik yatırımla derslik sayısı, öğretmen ve öğrenci sayısında önemli artışlar sağlandığını, yeni projelerle eğitim altyapısının daha da güçlendirileceğini ifade etti.

Bakan Tekin Velilerden Ne İstedi?

Bakan Tekin, son 20 yılda eğitimde önemli gelişmeler kaydedildiğini, derslik ve öğretmen sayısının arttığını, böylece Türkiye'nin derslik başına düşen öğrenci sayısında dünya ortalamasına ulaştığını belirtti. Düzce'ye yapılan 4,5 milyar TL'lik yatırımla derslik sayısı, öğretmen ve öğrenci sayısında önemli artışlar sağlandığını, yeni projelerle eğitim altyapısının daha da güçlendirileceğini ifade etti.