Antalya'da yaşayan 65 yaşındaki emekli öğretmen peş peşe yaşadığı acıların üstüne zor durumundan faydalanan bir dolandırıcının tuzağına düştü. Tam 900.000 TL'sini kaybeden emekli öğretmenin işte son durumu…

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan bu durum emekli öğretmen Selahattin Çelik'in başına geldi. Kısa süre önce abisinin ölüm haberini alan Çelik aynı gün içinde dolandırıldı. Bir bankadan gelen arama ile neye uğradığını şaşıran Çelik'in tüm birikimi dakikalar içerisinde eridi.

Abisinin acı haberini aldıktan yaklaşık bir saat sonra gelen telefon ile önce şaşkınlık yaşayan ardından telefonun diğer ucundaki kişiye tüm bilgilerini tek tek anlatan 65 yaşındaki öğretmenin yardım talebi sosyal medyada konu oldu. Bir şebekenin eline düşen Çelik verdiği kişisel bilgiler nedeniyle hesabını dolandırıcılara kaptırdı.

Dolandırıldığını Anlayınca Savcılığa Başvurdu!

İnternet üzerinden dört farklı bankadan yapılan işlem neticesinde yaşanan 900.000 liralık vurgun büyük olay oldu. Cep telefonuna gönderilen onay kodu sonrası defalarca kredi çeken dolandırıcıların hedefinde olan Çelik yaşadığı şoku atlatamayarak Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu, soruşturma devam ediyor.