Milli Eğitim Bakanlığı eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavı için başvuruda bulunan yüzlerce kişi artık sonuçlara odaklandı. EKYS 2024 sonuçları açıklandı mı? Nereden öğrenilebilir? İşte tüm detaylar…

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi tarafından uygulanan Müdür Yardımcısı sınavı 18 Şubat tarihinde adayların sınava girmesi ile tamamlandı. Gözler artık ÖSYM tarafından paylaşılacak sonuçlara çevrildi. Bakanlık tarafından belirtilen takvime göre 18 Şubat'ta uygulanan sınavın sonuçları 8 Mart tarihinde açıklanacak.

Mart ayına giriş yapılması ile beraber gözler sonuçlara çevrildi. Onlarca aday sınav sonuçları nasıl öğrenebilecek? Bakanlığa bağlı olarak eğitim veren kurumlarda görevlendirilmek üzere yönetici olabilmek için sınava giren onlarca kişi ÖSYM tarafından açıklanacak sonuçları heyecanla bekliyor.

EKYS Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilebilir?

8 Mart tarihinde açıklanması beklenen sonuçlar nasıl öğrenilebilir? araştırılıyor. EKYS sınavına giren adaylar sınav sonuçlarına ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden öğrenebilecek. Herhangi bir kuruma gitmeye gerek kalmadan online platform üzerinden sonuç sayfasına erişerek T.C kimlik numarası ve şifre ile sorgulama yapılabilecek.