Engelli memur adayları EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu heyecanla beklerken müjdeli haber geldi. Kura sonuçları belli oldu.

2024 yılı EKPSS kura sonuçlarını bekleyenler için müjdeli haber geldi. Kısa süre önce yapılan boş kontenjan sayısı ve yapılacak atama oranı ile ilgili açıklama sonrası müjdeli haber gecikmedi. ÖSYM e-kpss kura sonuçlarını açıkladığını müjdeledi. Kamuya ataması yapılacak engelli memur alımına yönelik sorgulama başladı. EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, nereden nasıl bakılabilir?

2024 EKPSS Atama Kılavuzu Paylaşıldı!

2024 yılı EKPSS kura ile engelli kamu personeli atama kılavuzu paylaşıldı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan kılavuzda ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyindeki kadrolara alımı yapılacak. Engelli kamu personeli yerleştirme sürecine yönelik işlemler netleşmiş oldu.

EKPSS Sonuçlarına Nasıl Ulaşılır?

Buna göre; ÖSYM tarafından paylaşılan bilgide yerleştirme sonuçlarına 19 Şubat itibarıyla erişim sağlanabileceği ifade edildi. ÖSYM'nin sonuc.ösym.gov.tr internet adresi üzerinden T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile beraber giriş yapılabilecek.