Öğrencilerin maddi zorluk döneminde yeniden refah bulabilmelerini sağlayacak uygulamalara bir yenisi daha eklendi. O belediye Şubat ayı içerisinde eğitim desteği vereceğini duyurdu.

İlköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğretim düzeyinde eğitim alan öğrencilerin ailelerinin maddi yükünü hafifletmek için belediyeler harekete geçti. Eğitimi desteklemek adına yapılan projelere bir yenisi daha eklenmiş oldu. Şubat ayı ortalarında eğitim destek projesi kapsamında vatandaşların araştırdıkları burs destek ödemeleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Başkan Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili kritik bir açıklamada bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Hesaplara Yattı!”

Üniversiteli gençlerin eğitim hayatında yükünü hafifletmek için başlatılan burs projesine yönelik 2. taksitler hesaplara yatırıldı. Konu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu 7.500 TL'lik ödemenin hesaba yattığını sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı: “7.500 TL'lik İBB Genç Üniversiteli eğitim desteğinin 2. taksiti bugün hesaplara yatırıldı. Sevdiklerinizle güle güle harcayın gençler.”