Eğitimde fırsat eşitliğini vurgulamak amacıyla kurulmuş Okul Destek Derneği “Dijitalleşen Dünyada Eğitim” konulu bir panel gerçekleştirdi. “Meslek seçiminde engelleri kaldırıyoruz” sloganı ile yola çıkan derneğin düzenlediği panelden aktarılan işte o mesajlar…

Dijital çağda eğitimde bulunan eksikleri kapatabilmek için çalışmaların yapılması gerektiğini ifade eden ve bu yönde destekleyici faaliyetlerde bulunan Okul Destek Derneği “Dijitalleşen Dünyada Eğitim” konulu bir panel düzenledi. Öğrencilerin mühendislik ve temel bilim alanlarına yönelik hem bilim hem de teknolojide meslek seçimindeki engelleri kaldırmasını hedefliyoruz, diyerek açıklamada bulunan Okul Destek Derneği kurucusu Orkun Oğuz dijitalleşmenin yarattığı fırsatlara tek tek değindi.

“Dijital Çağda Kesintisiz Eğitim” Mesajı Verildi!

Etkinlikte eğitimin kalitesi, büyüme hızı, Türkiye'nin diğer ülkelerle olan gelişmişlik seviyesine dair bazı paylaşımlar yapılarak eğitimin dijital çağda daha kaliteli hale getirilmesi amaçlandı. Süreçte eğitimde fırsat eşitliğini elde ederek çocukların gelişimine uzaktan eğitimle destekleyebilmeyi öne çıkaran Okul Destek Derneğinin eğitimin önündeki engelleri kaldırarak dijital çağda eğitimin sürdürülebilir olduğunu gösterebilmek için yapmış olduğu bu etkinlik farkındalığı arttırıcı olarak görüldü.