Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Güngören'de yeni açılan Anadolu Lisesinin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili aldığı kararı o törende paylaştı...

Bakan Tekin hayırseverlerin destekleri ile vefat eden işin insanı Erhan Dedeoğlu adına kurulan Anadolu Lisesi'nin açılış töreninde konuşmacı olarak yer aldı. Güngören İlçe müftüsünün duaları ile başlayan tören kapsamında okulun açılış kurdelesini protokol üyeleri, öğretmen ve öğrencilerle birlikte kesti.

Ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Yusuf Tekin başta olmak üzere İstanbul Milletvekili Rabia İlhan, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, hayırseverler Erhan Dedeoğlu'nun yakınları, öğrenci ve öğretmenlerde açılışa katıldı.

İşte O Açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in açılış sırasında yaptığı konuşmada imzalanan protokollerin önümüzdeki eğitim öğretim yılında geçerli olacağına yönelik yaptığı o açıklama:

“2023 yılının Haziran ayından itibaren 3 binin üzerinde derslik protokolü sağladık. Bunlar İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim yılında hayata geçmiş olacak.”