Sadece Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin değil Kültür ve Turizm Bakanı da sosyal medyadan müjde diyebileceğimiz paylaşımda bulundu. İşte o müjde ve detaylar…

Özel Eğitim Kurumları’na Dair Müjde Yolda!

Milli Eğitim Bakanı Tekin yeni yılın ilk iş gününde X sosyal medya hesabı üzerinden 'Yeni yılın ilk gününe özel eğitim kurumları yönetmeliği çalışarak başladık' İfadeleri ile çalışmaların devam ettiğini belirten bir paylaşım yaptı. Bunun üzerine yorumlarla dolan paylaşıma öğretmenler atamalar ile ilgili umutlarını belirtmekten geri durmadılar.

Bakan Tekin’den Güzel Temenniler!

2024 yılının ilk iş günündeyiz. Türkiye Yüzyılı vizyonu, evlatlarımızı hayata daha iyi hazırlamak için eğitimle taçlandırma gayreti ve inancında olduğumuz en önemli hedeflerimizden biridir. Eğitimciler olarak, çocuklarımızın ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda gelişimlerini sağlamak için çalışıyoruz. Her bir meslektaşım bu bilincin idrakiyle evlatlarımızı geleceğe hazırlıyor. Sağlıkla geçen bir hafta dileğiyle, başarılar diliyorum.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da Yılın İlk Müjdesini Verdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise yeni yılın ilk paylaşımında 'Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var! Merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, çeşitli unvanlarda 1500 personel alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun' İfadeleri ile büyük istihdamın müjdesini verdi!