Lisede meydana gelen okulda soruşturma açıldı. İmam Hatip Lisesi’nde meydana gelen olay ilçe de şaşkınlık yarattı.

Kamerayı Koyan Görevli Görevden Uzaklaştırıldı!

Aydın Kuşadası Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenci tuvaletine konulan kamera şaşkınlık yarattı. Öğrenci tuvaletine bu şerefsizliği yapan araştırılmaya başlanırken emniyet müdürlüğü tarafından soruşturma da başlatıldı. Olaylar sonunda kamerayı bir hizmetlini konduğu ortaya çıktı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat Kuşadası ilçesinde öğrenci tuvaletine konulan kameranın kim tarafından konulduğunu bulduğunu ve hizmetlinin görevden uzaklaştırıldığını söyledi. Ayrıca şüpheli emniyet müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Hizmetlinin bu terbiyesizce yaptığı davranışın öğrencilerimizi gizlice çekip tuvalette kayıt altına almak olduğu iddia edildi. Bu kötü niyetli ve yasak olan davranışının bedeli en ağır şekilde ödenmelidir. Bunun için bu haberinde takipçisi olacağız.

Soruşturma Başlatıldı

Lisede meydana gelen bu rezil olay sonrası, lisede hizmetli olarak görev yapan C.İ. hakkında idari soruşturma başlatıldı. Ayrıca liseye bir müfettişin görevlendirildiği söylendi.

Şüphelinin görevinden uzaklaştırıldığını söyleyen Aydın Valisi Canbolat, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla C.İ'nin gözaltına alındığı söylendi.