Tatvan ilçesindeki Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında okullarına yeni katılan öğretmenlere unutulmaz bir sürpriz yaptı. Davul zurna eşliğinde yapılan coşkulu karşılamanın ardından öğretmenlere çiçek takdim edilerek, tüm okulun katılımıyla bahçede halay çekildi.

Öğretmenlerden Duygusal Tepkiler

Rize’den ataması yapılan Denizcilik/Gemi Yönetimi Öğretmeni Emire Aksu, bu sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlk atama yerim olan Tatvan’da böyle bir karşılama ile karşılaşmak beni çok mutlu etti. Davul zurna ile karşılandık, tüm okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Farkındalık Oluşturmak Adına Özgün Bir Yaklaşım

Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Kara, yeni göreve başlayan öğretmenlerin okula aidiyet duygusunu artırmak ve onları sıcak bir şekilde aralarına katmak adına bu özel karşılamayı düzenlediklerini belirtti. “Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin bu etkinliğe katılımları, okul olarak doğru bir karar aldığımızı gösteriyor. Yeni öğretmenlerimizi bağrımıza bastık, onların da bizi kucakladığına eminiz” şeklinde konuştu.

Editör: Tugay AKSOY