Cihannüma Derneği’nin konferansına konuşmacı olarak katılan Emine Şenlikoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu kadrosu ile ilgili kurduğu cümleler kamuoyunda tepki gördü. Tepki gösterenlerden biri Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan oldu. Geylan ‘bir bitmediniz’ dedi.

Talip Geylan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

Bİ BİTMEDİNİZ!

Türkiye Cumhuriyeti’ni, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, emperyalist yedi düveli denize döken kahraman ve aziz ecdadımız kurmuştur!

Cihannüma Derneği’nin Kocaeli’de düzenlediği konferansta yaptığı konuşmada Emine Şenlikoğlu isimli şahıs, “Bir söz vardır. Dünyada Yahudilerin kurduğu üç devlet vardır. Biri İsrail, biri ABD, birisi ise Türkiye’dir. O kadar aldatılmışız ki, köle olduğumuzu görememişiz. Burada da hakkımızı yemişler. Köleler her yerde özel kıyafetler giyerler. Öyle köleler olmuşuz ki kendi kıyafetlerimizi bile giymemişiz. Köleliğimizi fark ettik ve uyandık. Rabbim kölelikten uyanışımızı daha da hızlandırsın” ifadelerini kullanmış.

Yaklaşık 20.000 masumu katleden İsrail terörünün yaşandığı şu zamanda, böylesi bir itham ve iftiranın ne anlama geldiğini göremiyor musunuz?

Yazıklar olsun!

Tarihi gerçeklerden utanmıyorsanız, milletten ve şehit ecdadımızdan utanın!

Editör: Deniz Beyatlı