Denizbank müşterilerine yeni sunduğu hizmet ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara TC kimlik numarası ile tek tık 33 bin TL kredi veriyor. Kampanya büyük ses getirirken Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Denizbank’tan Yenilikçi Fırsat Trink 33 bin TL Hesaba Geçiyordenizbank-yeni-müsterilere-ozel-hemen-kredi-20000-tl

Denizbank müşterisi olsun ya da olmasın nakit ihtiyacı olan vatandaşlara sunduğu imkan ile finansal sıkıntılarını aşmaya yardımcı oluyor. Denizbank müşterileri Denizbank şubelerine giderek, telefon bankacılığı ya da mobil bankacılık ile, (Müşteri değilseniz mobil uygulama ile kolayca olabilirsiniz) TC kimlik kartlarını kullanarak anında kredi başvurusu yapılıyor. Başvurular ortalama 1 dakika içerisinde değerlendirilerek müşterinin hesabına yatırılıyor. Şart ve kefilin gerekmediği TC kimlik ile kredi başvurularında hemen sonuç alarak istediğiniz finansmana erişebilirsiniz. Başvurularda genelde 33 bin TL ortalama ile kredi hesaba aktarılıyor.

Kampanyanın öne çıkan detayı ise başvuru sürecindeki kolaylık, yapmanız gereken tek şey TC kimlik numaranız ile başvuru yapmak. Herhangi gelir belgesi, bordro vb. belgelere ihtiyaç duymamanız.

Denizbank Hızlı Kredide Çığır Açıyor

Denizbank hızlı sonuç alma sistemleri sayesinde, müşteriyi mağdur etmeden vakit kazandırıyor. Böylece ihtiyaç sahibi vatandaşlar da finansmanlarına hızlıca kavuşabiliyor. Geçmişten bu yana birçok banka dijitalleşme adına önemli yatırımlar yaparken, Denizbank bunu daha da kolaylaştırmak adına gerek finansman gerek teknik yatırım yapıyor.

Hızlıca alınan başvurular yine anında değerlendirilerek müşterinin hesabına aktarılıyor. Böylece vatandaş TC kimlik numarası ile aldığı krediyi istediği şekilde kullanabiliyor.

Denizbank 33 bin TL Finansman Desteği

Denizbank bu çerçevede TC Kimlik numarası ile 33.000 TL ödeme fırsatı yaratarak, acil nakit ihtiyacı olan kişilere anında destek sağlıyor. Rahat bir nefes almak isteyen vatandaşlar özellikle hafta sonu ya da bankaların kapalı olduğu saatlerde TC kimlik numaraları ile kredi başvurusu yapabilmektedir.