Milli Eğitim Bakanlığı Savur ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak Abdurrahim Demir’i görevlendirdi.

Abdurrahim Demir Kimdir?

1977 yılında Şırnak'ın İdil İlçesine bağlı Çığır Köyünde dünyaya gelen Abdurrahim Demir, eğitim hayatına 1995 yılında Mardin Midyat Lisesi'nde tamamladığı lise eğitimiyle başlangıç yaptı. Ardından, 2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden mezun oldu.

Öğretmenliğin İlk Adımları

2002 yılında, Mardin Midyat İlçesi Söğütlü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak eğitim camiasına katılan Demir, genç yaşta büyük bir sorumluluk üstlendi.

"Eğitim, hayatımızın en değerli parçasıdır."

2008 yılında, görevde yükselme sınavıyla Midyat 75. Yıl İMKB İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ardından, 2014 yılında Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu İlkokulunda müdürlük görevine başladı. Kariyerindeki hızla ilerleyiş, 2012-2014 yıllarında Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürlüğü göreviyle devam etti. 2014'te ise Mardin İli Savur İlçesi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

11.10.2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Savur İlçesi Milli Eğitim Müdürü olarak asaleten atandı. Eğitimdeki bu başarılı serüven, onun sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda bir eğitim lideri olduğunu kanıtlıyor.

Özel Hayatta Abdurrahim Demir

Demir, evli ve üç çocuk babasıdır. Ailesi, onun için her zaman en büyük destek olmuştur.

Editör: Tugay AKSOY