Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım’da yaptığı duyuruyla 23 bin 500 TL’lik bir promosyon anlaşması yaptıklarını duyurdu. Duyuruda Troy kart önceliği vurgulanırken öğretmenler bu haberi sevinçle karşıladı.

İlçe milli eğitim müdürlüklerinden yapılan açıklamalar:

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında maaş promosyon sözleşmesi imzalanmıştır. Promosyon 23500 TL olarak belirlenmiştir. Promosyon bir defada ve peşin olarak hesaplara aktarılacaktır. Troy kart seçeneği Sözleşmede özellikle vurgulanmış ve ilgili maddede yer almıştır. Bankanın tüm ürünlerinden çalışanlarımız avantajlı bir şekilde yararlandırılacaktır. Tüm öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun.

Kilis’te skandal promosyon teklifi

Tepebaşı ve Odunpazar İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin yaptığı anlaşmalar öğretmenleri sevindirirken Kilis’te adet bir promosyon skandalı yaşandı. Aralarında 3 kamu bankasının da bulunduğu 5 teklif içerisinde en yüksek teklifi 6 bin TL ile Ziraat Bankası verdi.

Editör: Deniz Beyatlı