Dernek üyesi Ethem Savaş dün meclis ziyareti gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İsmet Güneşhan, Yeniden Refah Partisi Milletvekili Suat Pamukçu, Ak Parti Milletvekili Abdülkadir Akgül, Saadet Partisi Milletvekili Birol Aydın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Hasan Öztürkmen ile görüşmeler gerçekleştiren Savaş, PDR öğretmenlerinin mağduriyetini birinci ağızdan ifade etti.

Hak kaybının takipçisi olacağız

CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda PDR öğretmenlerinin yaşadıkları hak kaybının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Elimizden geleni yapacağız

CHP Milletvekili İsmet Güneşhan da sosyal medya hesabından görüşmeye dair paylaşımda bulundu. Güneşhan, ‘’Dün PDR Öğretmenlerimiz ziyaretimize geldiler. Her okulda bir rehber öğretmen olmasının gerekliliğini ve taleplerini aktardılar. PDR norm kadro konusunu Meclis gündeminde tutmak için elimizden geleni yapacağız.’’ Dedi.

Yusuf Tekin’e ileteceğiz

Ethem Savaş’ın Ak Partili milletvekilleriyle yaptıkları görüşmeler sonunda vekiller sosyal medyadan konuya ilişkin bir açıklama yapmazken Savaş’a talepleri Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e ileteceklerine dair söz verdiler.