Öğretmenlik zorluklarının yanı sıra manevi doyumun en yüksek olduğu meslek gruplarının başında geliyor. Öğrencileri tarafından sevilen sayılan bir öğretmen olmanın verdiği manevi haz neredeyse hemen hiçbir meslekte karşılanması mümkün olmayan bir durum.

Ömrünü eğitime adamış bir öğretmen

Halit Akel, ömrünü eğitime adamış bir öğretmen. Mesleğinde 39 yılı geride bıraktıktan sonra emekliye ayrılan Halit Öğretmen son dersinin ardından meslektaşları ve öğrencileri tarafından alkışlarla uğurlandı. Duygusal anlar yaşayan Halit Öğretmen alkışlar eşliğinde mesleğine ve okuluna veda etti. Değerli öğretmenimize; sağlıklı, mutlu, huzurlu bir emeklilik hayatı dileriz.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Öğrencilerine değer vermiş bir eğitimcinin meslekteki son dersinden sonra tüm okul tarafından sevgiyle uğurlaması ne kadar güzel bir ayrıcalık <a href="https://t.co/X0E73drdw3">pic.twitter.com/X0E73drdw3</a></p>&mdash; Öğretmen (@faceogretmen) <a href="https://twitter.com/faceogretmen/status/1741712842904989780?ref_src=twsrc%5Etfw">January 1, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Editör: Deniz Beyatlı